domingo, 23 de febrero de 2014

Esquiada a Masella


Aquest dissabte, vaig anar a Masella a esquiar. Una vegada allà, vaig trobar-me, amb la Maribei, i dos amics seus en Carles i en Jordi.

Pujant amb el Jumbo a la Tossa d'Alp


















La Cerdanya desde la Tossa Vermella
Aquesta era la segona vegada que anava a esquiar de la temporada i vam tindre un dia esplèndit, un sol radiant i una neu en perfectes condicións, que va fer que aprofitéssim el dia desde que van obrir, fins que van tancar.

Sector de La Pia
Vam gaudir de tot el domini esquiable de Masella, i varem baixar per la majoria de pistes, especialment aquelles que sovint estan tancades per manca de neu, i així poder recorre tots els sectors, i els racons menys coneguts de l'estació.

La Maribel, en Jordi i en Carles



















Sector de Coma Oriola
El Tub de Coma Oriola



















El Cadí desde Coms de Das

La Canal











La Canal
Van ser gairebé 7 hores d'esquí, que van donar molt de sí.

jueves, 13 de febrero de 2014

Raquetes de Neu al Port del Comte

Aquest passat cap de setmana, vam anar a fer una excursió amb raquetes de neu al Port del Comte.

L'excursió amb raquetes de neu, la vam fer per la zona de l'Estivella, una zona molt recomanable per practicar aquest esport d'hivern, a continuació un recull de les fotos que vam fer, gaudint d'un dia, mig mig, però el millor de tot amb molt bona companyia.

 








miércoles, 5 de febrero de 2014

Caminada a Sant Miquel de Castelló


La matinal d'aquest diumenge passat, vam anar a fer-la a Sant Miquel de Castelló o també conegut com Sant Miquel de Falgars.
 
Vam deixar els cotxes a Joanetes i vam començar la caminada per la part obaga i seguint un corriol força enpinat, quan portavem 1,7 km. de caminada vam enllaçar amb el GR2.
 
Al fons el Puigsacalm
Una vegada vam sortir del corriol, ja ens va anar tocant el solet que feia, que per cert també hi havia molt bona visibilitat i vam anar podent gaudir d'unes bones vistes sobre La Vall d'en Bas.
 
 
 
Poblet del Mallol
 
 
 
 
Després i gairebé ja quan erem a dalt de tot, vam passar entre mig de dues roques, anomenat el Portell de St. Miquel, i amb un tros molt curtet de pujada, vam arribar a St. Miquel de Castelló, situat a dalt d'un turó a 953m. d'alçada. Indret on vam aprofitar per esmorzar i també gaudir de les vistes. 
 
Sant Miquel de Castelló
La Vall d'en Bas
 
Una vegada esmorzats, vam agafar un altre corriol, en direcció a els Hostalets d'en Bas, un corriol de baixada i bastant pronunciada.






 

St. Quintí d'en Bas

Arribats a baix vam seguir un tros la carretera, fins a l'alçada de St. Quinti d'en Bas i llavors ens vam tornar endinsar cap El Mercadal, Les Comelles, fins a tornar a trobar el camí que haviem fer d'anada el vam seguir un trosset i vam arribar de nou a Joanetes.

Va ser una matinal de poc més de 4 hores amb 10.8 km. i un desnivell de 490m.