martes, 20 de mayo de 2014

Riudaura 360

Aquest diumenge passat, amb l.Anna vam anar a fer una volta que feia temps que ens feia gracia de fer i era una circular per Riudaura i rodalies.


Vam sortir una mica avanç de les 8 del matí de Riudaura, en direcció al Roquer, i seguint la pujada, vam arribar a La Serrota, una masia amb unes inmillorables vistes sobre Riudaura.

Riudaura













Riudaura desde La Serrota
Seguidament, vam travessar la carretera i vam continuar per uns corriols envoltats de faig, en direcció a la Collada de Bastons, una vegada a la Collada, Van enfilar-nos a l'ermita romànica de St. Miquel del Mont, situada a 793m.

Ermita de St. Miquel del Mont















Seguidament i després de fer una paradeta, vam seguir en direcció a St. Andreu del Coll, ara ja de baixada i passant per la masia de Saiols, on s'ha de tindre precaució amb els gossos que tenen que son una mica perillosos, arribats a St. Andreu del Coll, vam continuar la caminada en direcció a Can Joanet, i posteriorment per Ca l'Anton, una masia en ruïnes i on passada la casa, vam fer la parada per esmorzar i es que teniem que repostar forsses, portavem en aquest punt 10km. i ens trobavem a mitja caminada.

















Al fons Riudaura desde Cal Joanet


Seguidament, vam arribar a la barriada de l'Hostal del Sol, llavors, vam entrar cap a Olot, i vam anar en direcció a St. Pere Màrtir. Desde dalt de St. Pere Màrtir, vam continuar en direcció a l'Oratori de St. Valentí de la Pinya, passant per la Muntanya Pelada, Coll del Roure, fins a St. Valentí, on desde el mirador vam poder gaudir d'unes bones vistes d'Olot i rodalies.


Oratori de St. Valentí
Olot desde el Mirador de St. Valentí





























Després de St. Valentí i ara de baixada, vam arribar a La Pinya, arribats als plans de la Pinya, va torcar fer la pujada més pessada de la sortida, avanç d'agafar el corriol que ens portaria més aprop de Riudaura.
La Pinya














Plans de la Pinya
Seguidament vam agafar el corriol amb ombra que vam agraïr i vam continuar en direcció a Riudaura, on vam arribar-hi per la zona del Centre Cívic.
















Campanar de Riudaura
Va ser una caminada d'unes 7 hores i mitja, amb 21.5km i un desnivell de 855m. Una caminada llarga i amb molt bones vistes.

lunes, 12 de mayo de 2014

XVII Marxa Cicloturista Terra de Remences

Aquest diumenge passat, vaig participar en la XVII Marxa Cicloturista Terra de Remences.

Tot i la pluja de la matinada i el ruixat d'una hora avanç de la sortida, vaig pendre sortida a la que en el meu cas va ser al sisèna participació a Terra de Remences, per sort durant la marxa no ens va ploure.















Aquest any degut a que no he entrenat suficient la distància llarga, vaig optar per fer la curta de 95 km., Enguany ha estat l'any que he sortit més endavant i aixó en la primera part del recorregut, m'ha ajudat a patir menys per les caigudes al pas per Olot, i poder gaudir d'una estona d'estar al capdevant de tot el grup. Vaig poder aguantar el ritme capdavanter fins a la meitat de la pujada del primer por el de Capsacosta, on hi havien els meus animadors.




























Després ja vaig anar una mica més enrrera, tot i mantindre una bona posició, després de passar per Ripoll i començar el segon port d ela jornada el Coll de Canes, a dalt el grup que anava, el grup capdavaanter on hi havien ciclistes profesionals, ens portaven 3 minuts d'aventatge.

Durant la baixada del port aquest any vaig aconseguir no despengar-me i poder formar part d'un grup d'uns vint. Llavors la gran majoria del grup va optar per recorregut llarg de 175km. i jo vaig anar cap a meta.

Vaig poder millor el meu millor temps amb gairebé 3 minuts. amb 2h 37' 43" i Classificant-me el 12è de la meva categoria i el 27è de la general.

Després per acabar un gran dia vam anar amb la colla a fer un pic-nic amb fideuà de menú.