jueves, 24 de junio de 2010

St. Joan de Caminada



Ahir a la tarda, amb l'Anna vam pujar al Refugi d'Ulldeter, lloc on vam sopar de picnic i on no hi va faltar la coca de revetlla, la nit l'hem passada al refugi.




Avui de bon matí i després d'esmorzar, ens hem posat a caminar, la veritat és que no ens pensavem, trobar massa gent per ser un dia de St. Joan al matí que mentres uns encara estan de farra, d'altres ja començavem a cremar la coca, doncs caminant hi havia força gent. Hi havien vaires opcións, i cap de decidida.


A 1/4 de nou del matí hem començat a caminar, pujant per les pistes d'esquí de Vallter, cap al Coll de la Marrana (2530m.). Una vegada a dalt el coll i gaudint d'un dia radiant, hem començat a enfilar cap al cim més típic de la zona el Pic de Bastiments de 2883m. el més alt de la zona, una vegada a dalt hem reposat i menjat una mica i som-hi. Ens hem decidit cap a la banda Est, passant per l'Esquena d'Ase, el Coll de la Geganta, Puig d'Ombriaga (2634m.) i fins el també conegut Pic de la Dona (2704m.), Després ja baixada fins la Portella de Mentet i continuant fins les pistes d'esquí de Vallter 2000. A continuació per la carretera fins al trencant del refugi i de nou hem remontat i per fer temps per dinar al refugi, ens hem remullat les cames a les fredíssimes aigües del Ter, després de dinar de nou cap al cotxe i cap a casa.



Han esta gairebé 6 hores de caminada, amb 850m. de desnivell i 11 km. i tots fets per sobre dels 2000m. d'alçada, que no està gens malament.




No hay comentarios: