sábado, 28 de marzo de 2009

Raquetes de neu a Vallter


Després de tota la setmana treballant de matins, Dilluns 70 km. de bici de carretera, Dimarts 2 clases d'Spinning seguides com s'em va parar el contador dimarts.... Dimecres 32 km. de Btt, Dijous una estoneta al gimnàs i una clase d'Spinning.



Ahir divendres que teniem festa, amb l'Esteve Bosch, ens vam desplaçat a l'Estació d'esquí de Vallter 2000, per fer una excursió amb raquetes de neu, per mi va ser la primera de la temporada i per l'Esteve la seva primera vegada que se les posava. A 1/4 de 9 del matí sortiem del primer aparcament, vam pujar per la pista del Xalet, en direcció el Coll de la Marrana (2529m.), una vegada hi vam arribar varem enfilar cap al primer cim del dia el Gra de Fajol (2708m.) lloc on varem esmorzar.


Després de baixar i tornar de nou al Coll de la Marrana, varem anar a pel segon cim del dia i el més dur el Bastiments (2893m.) a les 12 en punt hi arribabem, un cop allà varem baixar per l'esquena d'ase i una vegada al Coll de la Geganta varem baixar fins l'estació de Vallter 2000, a les 14 del migdia acabavem una genial excursió amb raquetes de neu, amb un dia amb sol i cullonut per fer excursións a l'aire lliure. Una vegada vam arribar a Setcases vam parar a dinar al Restaurant la Tiranda.

1 comentario:

JAUME ORS dijo...

Així va anar bé l´anac Esteve amb el seus nous peus ???
Bon indret i bons records !!!