miércoles, 17 de marzo de 2010

Tornant al Btt


Avui després de 20 dies sense tocar la bici de muntanya, ha tocat, he quedat amb l'Esteve per anar a fer una sortideta, e intentar de no tindre que esquivar gaires arbres caiguts de les fortes nevades dels últims dies.

Hem sortit en direcció a St. Pere, per anar tot fent la xarradeta cap a Terra Blanca, Can Planell, la Font del Borrell i fins Els Castanyers, lloc on hem possat final a la pujada d'avui, per baixar, per la banda del Veïnat de Sta. Susanna, tot passant per Can Terrer, El Polell, on en alguns trams a la zona obaga encara hem trepitjat neu, i alguns susto he tingut, després cap a l'ermita de Sta. Susanna, lloc on hem fet una paradeta per gaudir de la vista, i del Montseny nevat. Després hem continuat avall, fins el Castell del Fluvià i direcció cap a Can Peualt, per retornar cap a casa.

Ens han sortit unes 2 hores i quart de bici, amb 31 km. i uns desnivell positiu de 850m.

Sembla que aquesta setmana, l'he agafat amb bon pedal, ja que dilluns vaig fer 44 km., i ahir dimarts 46 km. amb la bici de carretera, ja tenia ganes de que fes bon temps per tornar a intentar agafar el ritme.

No hay comentarios: