jueves, 26 de agosto de 2010

Pujada al Mirador de les Goitadores


Avui de bon matí, en concret a les 7, per passar el menys calor possible, he sortit amb la bici de carretera, en direcció a St. Celoni, tot gaudint d'una temperatura agradable d'uns 20ºC.


Una vegada a St. Celoni, he gaudit dels últims trossets planers, avui tocava patir, una vegada a la rotonda d'avanç de Mosqueroles, s'ha acabat el pla. M'esperaven 15.5km. al 5.7% de mitjana. He pujat per la banda de Mosqueroles, la més dura, per pujar al Mirador de les Goitadores. Passant per la Costa del Montseny, i tot gaudint d'una tranquilitat inmensa, a un ritme al voltant de les 160-165 pulsacións i ha ritme de la música, que m'agrada, per afrontar la pujada de poc menys d'una hora. Una vegada passat Fontmartina, m'esperava el tram més dur un kilòmetres al 8.4% amb rampes del 15% i 4 corves amb forma de ferradura, dures dures, una vegada passat el patiment, un kilometret de pla fins el Mirador de les Goitadores situat a 1170m., lloc on he fet una paradeta.
Després passant pel Collet de Sta. Elena, i tot baixada, cap a Sta. Fe del Montseny, i 20km. de baixada fins a St. Celoni. Després de tornada cap a casa, m'ha tocat patir el vent de cara una mitja horeta, així que avui sí que he fer un bon entrenament.

He estat 2h 45' he fet 70km. i un desnivell de 1250m. no està gens malament, per ara a la tarda anar a treballar, i patir calor de valent.

No hay comentarios: