miércoles, 1 de mayo de 2013

Caminada per Menorca


Aprofitant aquest dies que hem estat de desconecció a Menorca, vam fer alguna que altre caminada teniem penssat fer.

La veritat que fins el 3er i penúltim dia de la nostra estada a l'illa, no ens va permetre poder fer-la. Els 2 dies i mig primers, vam enganxar molt mal temps, pluja, molt vent, varen ser els causants de que s'allargués més de l'esperat, la nostra caminada per terres Menorquines.











Dilluns a la tarda per fí vam peder fer una de les caminades que teniem pensat fer. Vam sortir de Cala Galdana. situada a la part sud de l'illa, i en direcció a Cala Turqueta, vam seguir l'itinerari que està marcat amb el nom del camí dels cavalla que es tracta d'un Gr, en concret el 223. que voreja tota l'Illa.

Cala Galdana










Després de Cala Galdana, el nostre punt de sortida, vam arribar a Cala Macarella una de les cales més famoses de l'illa i també és molt habitual veure-la, en postals, revistes... com una de les icones de l'illa.

Cala Macarella















Seguidament, vam passar molt aprop de Cala Macarelleta, pero sense arribar-la a veure, vam continuar caminant fins a Cala Turqueta, una altre joia de Menorca, i on vam estarnos-hi una estoneta gaudint del Païsatge.

Cala Turqueta

Després, vam reprendre el camí de tornada, i vam passar ara sí per Cala Macarelleta. La Macarelleta, a part de ser una caleta espectacular, és una de les més famoses de Menorca, per la pràctica del nudisme.

Cala Macarelleta













Posteriorment, vam reprendre el camí per una varinat que d'anada no haviem fet, i que va ser molt més espectacular, vorejant pel penya-segat i vam poder gaudir d'una altre visió de les 2 Macarelles.














Cala Macarelleta
Cala Macarella







































Una vegada arribats a Cala Macarella, va tocar 1er de pujada les escales d'accés a la Cala desde el camí dels cavalls.


Després vam continuar pel camí que haviem fet d'anada fins a Cala Galdana. Havia estat una caminada genial per Menorca i la veritat que ens vam quedar amb moltes ganes d'ahever-ne pogut fer més de caminades. Però lo bo és que els indrets sempre estan allà mateix.

Vam fer 10 km. de caminada entre anada i tornada amb un desnivell de 245m. i 3 horetes i mitja.

Per descarregar la caminada cliqueu AQUÍ

No hay comentarios: