jueves, 13 de junio de 2013

Caminada al Salt del Roure




El passat diumenje dia 9, vam anar a fer una caminadeta, al Salt del Roure, per celebrar que en Gerard va fer 40 anys i també vam escullir un indret perquè pugués fer fotos.


Vam deixar els cotxes a Can Barris a Joanetes, vam anar-hi, L'Anna, Gerard, Manel, Jan, Ona, Judith i en Jordi.

Església de Joanetes












Vam seguir la caminada pel camí molt proper al túnels de Bracons, passant per la Casa de La Famada, que hi ha una porta la vam tindre que obrir per continuar la caminada, més endavant vam arribar a gairebé a tocar de la boca nord del túnel de Bracons, seguidament i després de passar per la masia de la Casa Nova de Codines, vam arribar a l'Ermita de St. Mateu. Seguidament i en uns 5 minutets, vam arribar al Salt del Roure, un indret molt tranquil i poc conegut.


Ermita de St. Mateu













Salt del Roure




















Al Salt ens hi vam estar una estoneta, per gaudir de l'indret, després vam refer el camí pel mateix lloc d'anada, i vam fer una paradeta a l'ermita, on vam menjar una mica, seguidament vam tornar pel mateix camí que haviem fet d'anada.

Al fons el Puigsacalm
Aquesta vegada ens va agradar molt perquè després de tant de temps vam poder fer una caminada que s'hi van poder afegir la Judith en Jordi i la seva mainada en Jan i l'Ona.

Vam fer unes 3 horetes de caminada en total, uns giarebé 9 km. ja que ens vam equivocar un parell de vegades i un desnivell de 215m.

No hay comentarios: