sábado, 13 de septiembre de 2008

Kayak a Sau

Aquest Dissabte vaig anar amb l'Àngel i la Veronica, com ja es casi tradicional un cop a l'any, anar amb kayak. Els altres anys, haviem anat sempre al mar i a mi em feia molta gràcia, fer aquesta excursió, ja que l'Àngel i la Veronica ja l'havien fet l'any passat i m'en van parlar molt bé d'ella. Així que vam anar cap al Pantà de Sau a fer l'excursió organitzada amb kayak de tot el dia.





El punt d'inici era on tot just comença el pantà


de Sau al terme de Roda de Ter, nosaltres erem 3 i amb el grup hi una altre grupet de 6 i el guia, només de possar els kayaks a l'aigua l'Àngel se li va volcar el kayak i va quedar ben remullat només de començar. Després d'aquest ensurt la tranquilitat va tornar al grup, el recorregut era d'uns 15 quilometres, que va ser molt xulo, i molt distret, passant per molt llocs on només si pot arribar per aigua.


Vam passar a veure el Salt del Cabrit i una mica més endavant vam parar a dinar. Després vam continuar la ruta encara ens quedava una mica més d'una horeta de palejar en direcció al famós Campanar de l'àntic poble de Sant Romà de Sau, submergit per les aigües del Pantà de Sau.





















El kayak és una manera de gaudir de la natura amb molta tranquilitat, tot fent una mica d'esport, mai havia anat amb kayak en pantà i és molt diferent que fel al mar.









No hay comentarios: