viernes, 11 de julio de 2008

Canoves - Palestrins



Aquest matí he sortit d'hora amb l'Stephan (La Màquina Alemana), hem anat a provar un camí que fins fa poc era un corriol només freqüentat per caminaires, que puja a dalt de Palestrins.

Hem sortit cap a Canoves amb les Btt's hem pujat pel pantà de Vallfornés, cap a la Baga d'en Cuch, i un cop arribant a l'alçada del Castanyer, ens hem desviat cap al camí que voliem provar, jo diria que de la zona del pantà és el més dur que hi ha i això que els camins que envolten el pantà per fer pujades, tens per triar i remenar. He de dir que el camí el batejarém com l'Angliru de Canoves, té algún tros que les rampes superen el 23% i la bici en alguns moments s'aixeca de la part del davant, la veritat que hem quedat sorpresos del que arribes a pujar amb 2km i 300 m, passem dels 760m. als 1070m. amb una pendent mitja de 12.5%, és a dir que una pujada dura dura, una vegada hem arribat a Palestrins hem baixat cap a Can Cuch i una altre vegada cap a Canoves.

Hem fet uns 35 km. molt matiners, hem sortit a les 7 del matí, hem fet un desnivell de 965m. i cal tenir en conte l'esforç de l'Stephan, que ha estat treballant aquesta nit fins les 6 del mati, és per això, entre d'altres coses que li dic la màquina Alemana.

No hay comentarios: