martes, 7 de abril de 2009

Masella + Dorres... Un dia rodó



Aquest dilluns passat amb l'Àngel aprofitant que teniem festa, ens varem escapar a Masella, a esquiar i passar una gran dia de primavera amb un sol radiant, la veritat que la qualitat de la neu ja està a partir de mig matí en bastant mal estat, la quantitat per ser abril és impressionant, com es pot veure a la fotografia i és que aquest any és de record, desde el 8 de Novembre que es pot esquiar i encara sembla que queden uns quants dies.



La veritat es que quan en primavera es puja a esquiar doncs s'ha de començar ben aviat, a primera hora neu gelada i dureta, llavors al cap d'una estoneta està millor i a partir de mig matí doncs s'ha d'esquiar a les part altes de l'estació, perquè arriba un moment que ja es "pasteta" i una mica perillós ja que els esquís es claven.


Varem posar punt i final a un bon dia d'esquí al migdia. Llavors vam anar a l'alberg ens vam instal.lar-hi i varem fer una migdiadeta, a mitja tarda quan ens vam llevar vam anar al Poblet de Dorres (molt aprop de Puigcerdà) on hi han Els Banys Termals de Dorres, originaris de l'època dels romans.




Una vagada hi vam arribar doncs sense pensar-ho 2 vegades cap a dins l'aigua, que estava a uns 42ºC,calentona calentona. ja va costar sortir-ne jeje s'hi estava genial. després quan no hi va haver gent vam anar doncs a les banyeres de l'època romana que eren banyeres fetes de granit, ens vam estar-hi una bona estona amb remull, i quan varem quedar arrugats com panses en vam sortir. Llavors vam anar a l'alberg a sopar i cap a dormir.




No tot sempre pot sortir bé, doncs dimarts al matí ens vam llevar amb un dia tapadot, plujós i emboirat, com diu en Tomàs Molina. Doncs era evident que no es podia anar a esquiar a més a peu de pistes, no nevava, sinó que plovia així que cap a casa falta gent.






No hay comentarios: