viernes, 10 de abril de 2009

Ripoll - Vic amb BTT

Aquest divendres amb el club hem anat a fer amb btt Ripoll - Vic. A les 7 del matí hem quedat al lloc habitual de les nostres sortides, El Jaume, Manel, Ferran, Pitu, Xavi March, Carles, Jordi Gil i jo. Hem pujat amb cotxe fins a Vic, on hem agafat l'Ave fins a Ripoll.



Una vegada a Ripoll, hem encès el Gps on portavem el track que teniem que seguir per fer la ruta, els primers quilòmetres els hem fer per la carretera que porta a Vallfogona pel Coll de Canes, una carretera molt tranquileta, que tinc ganes de fer-la amb la burreta de carretera. Llavors ens hem desplaçat per una pista forestal encimentada tot seguint el track, hem passat per llocs molt macos i tranquilets, on els grans masos feien acte de presència freqüentment.







A mig matí i com ja és habitual amb els track de Gps que es descarrega en Ferran, doncs hem patit un parell de Ferranades, només amb conseqüències de perdre una mica de temps però anant amb el Ferran es una mica habitual, sino passesin aquestes coses putser les trobariem a faltar...


Llavors al migdia hem arribat a Vidrà, i llavors hem agafat el corriol del degotalls, que ens ha portat a la pista forestal que porta a St. Pere de Torelló, quan hem arribat allà doncs hem parat a fer l'entrepà i la coca-cola, i com que ja era una mica tard i es tenien ganes de arribar a casa hem decidit agafar i tornar a Vic per carretera passant per Manlleu a les 5 aproximadament arribavem a Vic. amb 78 km. a les cames i un desnivell + de 1500m.


Pel que fa el temps doncs tapat tot el dia i amb plujeta molt feble, tot i que hem arribat una mica enfangadots, per sort de tant en tant durant el tram que hem creuat el riu Ger doncs ens hem anat rentant-nos els peus.
















No hay comentarios: