domingo, 31 de octubre de 2010

St. Antoni de Vilamajor - Olot amb bici







Aquest divendres, aprofitant que tenia festa, vaig aprofitar per fer una sortida amb bici de carretera, que feia temps que tenia ganes de fer i era, anar fins a casa l'Anna a Olot amb bici i així va ser.




A 2/4 de 10 del matí, començava l'aventura, la primera part del recorregut bastant coneguda i habitualment la faig. Vaig sortir de Vilamajor, cap a St. Celoni, Hostalric, Mallorquines, i fins a Santa Coloma de Farners. On amb poc menys de 1 hora i mitja, i una velocitat mitjana d'uns 32km/h. hi arribava. A partir d'aquí el següent tros, que l'he fet, un parell de vegades, fins Anglès, a partir d'aquí un fins a Olot, inèdit, amb cotxe si que l'he fet cosa que ajuda una mica, però amb bici mai. Després d'Anglès, vaig passar per El Pasteral i posteriorment per Amer, on hi arribava amb poc més de 2 hores i ja amb 67 km. a les cames.


A partir d'aquí la carrretera anava picant progressivament cap amunt, per anar ja a buscar la comarca de La Garrotxa, trobar Les Planes d'Hostoles, St. Feliu de Pallarols, i arribar al punt més alt de la ruta el Coll d'en Bas (584m.), a partir d'aquí ja vaig veure que cada vegada faltava menys per aconseguir-ho. St. Esteve d'en Bas, Les Preses i Olot, on hi arribava amb 3 hores i 10 minuts i amb 96 km. a les cames. I 830m. de desnivell

1 comentario:

Arnau dijo...

ets una bestia santi!! para de menjar kilometrus!!