miércoles, 9 de mayo de 2012

Caminada als Penya-Segats i Platges de Pechón



Aquest dies que vam estar per Cantabria vam fer diverses caminades. Aquesta primera el diumenge 30 d'Abril. Vam sortir del poblet de Pechón, Situat a pocs quilòmetres a l'Oest de St. Vicente de la Barquera.

Mar Cantàbric i la Ria de Tina Menor
 Vam del centre del poble, per camins fins la zona de la Cabaña, on vam poder veure el mar bastant esverat i remenat, per la zona propera a la Ria Tina Menor, després vam anar vorejant els Penya-Segats, fins a una de les tres platges de Pechón la de Amió.



Platja de Amió
Vam arribar a la Platja de Amió, on degut a la marea alta es veia poc de la Platja. A continuació vam anar caminant, fina la platja de Aramal, que encara es vaia menys que l'anterior.

Platja de Aramal















Una de les coses que durant la caminada ens va fer gràcia a part de que el verd dels prats arriba fins arrant de mar, és veure pasturar les vaques tant aprop del mar. Seguidament vam arribar a la Platja de Las Arenas, la última que vam visitar, avanç ja de continuar la caminada cap a l'interior del terme municipal.

Platja de Las Arenas


Rodalies de Pechón
 Vam arar ja cap a l'interior vam arribar a la seva església, una vegada arribarts a l'església, vam visitar el poblet una mica fins que de nou vam arribar al cotxe.

Església de Pechón

Vam fer una caminada de 3 horetes amb 9.5km. i un desnivell de 220 m.

No hay comentarios: