jueves, 10 de mayo de 2012

Caminada pels Lagos de Covadonga



La última caminada per terres Asturianes, ens va portar a un dels lloc mítics i més freqüentats de la zona, els Lagos de Covadonga, i també molt coneguts en el món del ciclisme. per les seves etapes mítiques, amb els finals d'etapa.

Vam sortir de l'aparcament, i ens vam dirigir fins el Mirador del Principe, amb bones vistes sobre la zona, a continuació, vam passr per Museu a l'aire lliure de les Minas de Buferrera.
Museu de les Mines de Buferrera




















Una vegada visitat aquest Museu natural, vam anar en direcció al Lago de la Ercina el més famós de la zona, juntament amb el Lago Enol, i on es veia més moviment de gent.


Lago de la  Ercina









Las Reblagas







Després de vorejar el Lago de la Ercina, i el vam deixar enrrera, per endinzar-nos per les barraques de pastors de Las Reblagas, i El Bricial, on ens vam endinsar en un petit bosc de faijos, passat aquest bosc vam arribar a la Vega de Enol.









Vega de Enol


On vam anar fins el Mirador del Rei, que la veritat tampoc va ser gaire atractiu païsatgisticament, a continuació vam recular, per retornar a la Vega de Enol.


Després ja vam anar en direcció la Lago de Enol, per retornar de nou a l'aparcament. Vam fer unes 4 hores de caminada gaudint del païsatges Asturià amb uns 11 km. de caminada amb un desnivell de 420 m.





























Va ser una molt bona caminada, que posava punt i final a les caminades per aquestes terres i que vam fer un tastet de l'entorn que ens havia envoltat durant aquests dies.
  

No hay comentarios: