sábado, 17 de noviembre de 2012

Caminada per Viladrau

 
Aquest dimecres passat, amb l'Anna, Vam anar a fer una caminada per Viladrau.
 

Mapa de la Caminada

Vam sortir de Viladrau, a 3/4 de 10 del matí, acompanyats d'un dia típic de tardor, núvol i enboirat. Anem en direcció a la Font de l'Oreneta.
 
Viladrau
Font de l'Oreneta
Arribem a la Font, bebem una mica d'aigua i continuem la caminada, pel Sot dels Vernets, passant pel Molí de Baix, Els Molins, i en direcció a la Font del Cristall.



Font del Cristall
Arribats a la Font del Cristall, la boira comença a ser més espessa, continuem caminant una mica més i fer una paradeta per esmorzar.

































Una vegada esmorzats, decidim escurçar la caminada prevista degut a la boira, anem en direcció, al Pujol de Muntanya, passant per una fageda vestida de gala.

Tot baixant del Pujol de Muntanya, fem una paradeta per cullir un parell de quilets de castanyes. Després, aprofitant l'escurçada de la caminada, ens acostem en un dels indrets més emblemàtics de Viladrau, El Castanyer de les nou branques, admirem durant uns minuts aquests catanyer i el seu entorn i continuem fins a Viladrau.
 

Castanyers de les nou branques


Una vegada arribats a Viladrau de nou doncs es moment de fer els números de la caminada.

Temps amb parades incloses: 3h 45'

Quilometratge: 10.4 km.

Desnivell positiu: 390m.


Per descarregar el Track Cliqueu AQUÍ

1 comentario:

Anna dijo...

Si, vam haver de fer canvi de plans, pero pel cami un quilet d'escarlots i un parell de quilos de castanyes! caminada i recolecta, hehe.. el paisatge enboirat enmig de la fageda i castanyers va ser molt...bucòlic.