martes, 27 de noviembre de 2012

Caminada per la Vall de Sau


Aquest diumenge passat quedem amb l'Anna i en Pep de Vilanova de Sau, perquè ens portin a caminar per les seves contrades.



Quedem a les 9 del matí a Vilanova de Sau. Sortim i passem per casa dels pares d'en Pep pe anar a buscar l'Abendo, el seu gos que ens acompanyarà a la caminada d'avui.
Vilanova de Sau










Continuem la caminada, passant per La Vileta Grossa, i anem en direcció al Puig del Far, una de les cingleres més altes i conegudes de la zona. I pujem i gaudim de les vistes, en permís de la boirina.

 











Arribats al Puig del Far (832m.) i on els vilatants de Vilanova de Sau, i tenen penjada una estelada, també aprofitem per esmorzar-hi.

Puig del Far, al fons el Montseny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Una vegada esmorzar baixem del Puig de Far i continuem la caminada, en direcció al Coll de Terrades, agaferm i seguim la pista que segueix el Pantà de Sau, per la seva banda dreta, passant per la Costa del Vilar i La Costa de la Rovira, fins a Can Mateu, gaudint del Pantà i la del Cingles de Tavertet.

 
















Deixem el Pantà i continuem, passant per Can Mateu, La Coromina i arribem denou a Vilanova de Sau. Ha estat una bona caminada i per cert molt ben acompanyats, i ara toca un bon dinaret.



Hem fet 15,5 km, amb un desnivell de 525m. amb 4 hores i 45 minuts.

Per descarregar el track cliqueu AQUÍ

No hay comentarios: