viernes, 31 de diciembre de 2010

RESUM 2010

L'any és a punt d'acabar, i com ja és habitual, faig una miqueta del balanç esportiu, i ha tornat a ser un gran any, pel que fa a la diversitat d'esports que m'agrada practicar.

Pel que fa a curses i pedalades, que he participat han estat poquetes, he fet la "Terra de Remences", la Pujada al Turó de l'Home, i la cicloturista de Pineda de Mar on vaig quedar 4art de la general i 2on master-30.

Pel que fa a la resta d'esports, doncs he fet excusionetes, amb raquetes de neu, caminades pel Pirineu, i com no, alguns dies anant a esquiar.

També, serà un any de canvi, i desde la seva fundació, el 2003 i durant aquests 7 anys, he format part del Club Btt Els Trencacames, aquest 2011 estaré vinculat, al Roca Bikes de Granollers, on espero continuar, gaudint del món del ciclisme, afrontant nous reptes, amb molta il.lusió, ganes amb nova gent.

A continuació, he fet un resum de l'any amb números, i després un recull de fotos d'aquest 2010, que és a punt d'acabar, i desitjar a tothom que el 2011, sigui millor que el 2010.



* He estat 474 hores fent esport


* He fet un total de 5515 km. amb bici dels quals 989km., son amb btt, i els 4526 km. restants amb bici de carretera. Amb un total de 231 hores pedalant.


* He caminat, unes 123 hores, gaudint de païsatges, fantàstics del Pirineu, i e més a prop.



* Les raquetes de neu, també m'han permès, gaudir, d'uns llocs insòlitats, durant unes 30 hores


* El gimnàs, també m'ha ajudat, a poder continuar practicant esport, dia darrera dia, i els dies que ha fet mal temps, hi he estat 30 hores.



*També he fet unes 15 classes d'Spinning, pedalant i suant al bon ritme de la música.


* Esquiant hi he anat 7 vegades



(Clicant sobre les fotos es poden ampliar)























































1 comentario:

JAUME ORS dijo...

... espero que aqeust 2011 et superis !!!