miércoles, 30 de noviembre de 2011

Pedalada Btt Oix



Aquest diumenge, vaig anar a l'Alta Garrotxa, en concret a Oix, per participar a la pedalada, hi havien tres recorregut 17km, 28km. i 38km. Vaig arribar a Oix, i estava tot glaçat, 0ºC, ufffff quin fret, també el terreny estava bastant moll. Jo vaig triar el recorregut de 28km., després de 2 anys de no participar en una pedalada de Btt, vaig pensar que ja en tindria prou. A part ja em van dir que seria dura.





Van donar la sortida, i em vaig possar amb el grup del davant, i els vaig poder seguir una estoneta, aproximadament al quilòmetre 5, se'm van escapar, i vaig anar el 5è, vaig anar patint i gaudint de la pedalada, amb molt de corriol, trialera i molta aigua. A mig recorregut, vam tornar cap a Oix, on ens esperava la gran pujada cap el Coll de Bestracà, on amb 4 kilòmetres, vam pujar un desnivell de 400m., després vam passar pel Coll de Rabassa, on hi havia l'avituallament, amb l'Anna Nogué, amb una paradeta i vaig continuar pel recorregut de 28km. els del davant, van anar cap el de 38km. i jo vaig ja avall, cap Oix.








Vaig arribar a Oix. Tot i no ser una cursa, em sembla que vaig arribar el primer del recorregut de 28km.












Aquí hi ha els números de la pedalada




Per descarregar el track cliqueu AQUÍ

viernes, 18 de noviembre de 2011

Btt després de la pluja



Després d'uns dies de pluja, i un temps que fa mandra agafar la bici, avui al matí he decidit, anar cap el Pantà de Vallfornès, a veure si estava ple ja del tot, ja que fa uns dies encara li faltaven uns 2.5m per està ple.

He sortit de casa als voltants de les 9 del matí, he anat per Can Pungol, Can miret, Les Pungoles i cap a Cànoves, allà he agafat el camí de pista que va cap el al pantà. Mentrestant anava pel costat de la riera, i feia temps que no la veia a baixar d'aquesta manera. He seguit fins els peus del pantà, i he començat a pujar, la pujada de la presa, mentre pujava ja he vist que pel sobrexidor, l'aigua es desplamava espectacularment, he continuat seguint el pantà, fins al seu final, hi he reculat i m'he entretingut fent algunes fotos.





La tornada l'he feta, per Ca l'Esmandia, St. Hilari i de tornada a Vilamajor, pel camí del Fou.



He fet 27 km. amb 1h 25' i un desnivell de 500m.



martes, 15 de noviembre de 2011

Bona setmana de Bici

Divendres 11, El 4art i últim dia de la setmana ciclista, va tornar a ser amb Btt, amb en Xesc, Vam sortir en direcció a St. Pere, Terra Blanca, Els Refugis, i fins a Sta. Margarida, llavors vam agafar el camí que porta cap el riu La Tordera, on vam arribar fins a la vora, i vam decidir si el travessavem o no, ja que amb els dies anterior de pluja baixava força, ens vam arriscar el vam travessar, i com no ven molls de peus vam quedar, per sort no vam caure dins. Vam continuar, per el camí que porta a l'ermita de Sta. Magdalena, un camí amb unes pujades del 25% en algúns trams ens van fer suar una mica. Una vegada dalt, vam anar cap a St. Esteve de Palautordera, Can Peualt, Can Ram, i cap a la ermita de St. Joan de Sanata, després vam tornar a Vilamajor per Cal Sacristà i Cal Borrec



Per descarregar el Track cliqueu AQUÍ




Dimecres 9, El dimecres i també després de dies de pluja i no sortir, li va tocar el torn a la btt. Vam sortir amb els de la feina. Vam quedar a Canoves, i vam anar cap el Pantà de Vallfornès, vam pujar per la Baga d'en Cuch, fins molt aprop del Castanyer, després vam anar cap a Can Quintana, i jo i en Xesc, ens vam despedir d'ells, ells ja tornaven, i nosaltres vam pujar cap a Coll d'Uixola i Coll Tascó, per baixar cap a St. Pere, per el Corral, una vegada a St. Pere, vam agafar el carill bici i fins a Vilamajor. Va ser una sortida divertida i dureta.



Per descarregar el track cliqueu AQUÍ



Dimarts 8, La sortida del dimarts, també va ser de carretera, però amb 2 portets de muntanya, Vaig sortir de Vilamajor, cap a Llinars, vaig pujar Can Bordoi, vaig baixar i vaig pujar El Collet, vaig baixar i vaig continuar, fins la rotonda de l'entrada de l'autopista a Cardedeu, després cap a Cardedeu, Llinars i Vilamajor de nou.



Dilluns 7, I després de 21 dies sense agafar la Bici de carretera, vaig fer Vilamajor, Canoves, La Garriga, Canovelles, Vilanova del Vallès, La Roca, Llinars, i Vilamajor.

jueves, 3 de noviembre de 2011

El Salt de Can Batlle


Aquest diumenge passat, aprofitant que havia plogut una mica, de bon matí vam anar fins a Sta. Pau, en concret fins El Sallent, on vam deixar el cotxe, i vam anar fins els Salt de Can Batlle, amb poc més de 15 minutets i vam arribar.








Després, vam tornar tot seguint un corriol que de nou ens va portar fins El Sallent. Vam fer uns 45 minuts de caminada, i un parell de quilòmetres, amb un desnivell de 60m. És una caminada apte per a tothom.


Descarrega't el Track de la sortida AQUÍ


Després de la caminadeta,Vam agafar les bicis i vam anar a fer una volta per Olot i la zona de la parcelaria, Vam fer una horeta i 15 minuts de bici amb un 19 km.