martes, 7 de mayo de 2013

Caminada al sostre de la Garrotxa el Comanegre

Puig de St. Marc (1327m.)
Diumenge, vma quedar amb l'Edu, La Mercè i la Roser, per anar a fer una caminada que amb l'Anna teniem pendent desde fa temps, pujar al sostre de la Garrotxa el Comanegre de 1557m.

Vam quedar a St. Pau de Seguries, amb ells i vam anar amb cotxe fins la Bassa de Monars, indret on començava la caminada. Vam començar ràpidament agafar alçada vam sortir de 1300m. i amb poc més d'un quilòmetre, ja estavem al sostre de la Garrotxa el Comanegre de 1557m. i primer cim del dia.

Bassa de Monars









Imponents vistes pujant el Comanegre























Comanegre (1557m.)
Seguidament i després de fer un mos, vam continuar, caranejant i gaudint d'un bon sol i bona companyia.











Al fons a l'esquerra el Comanegre














Puig de Les Bruixes (1393m.)
Al fons a la dreta el Puig de St. Marc
















Una vegada arribats el Puig de les Bruixes de 1393m., vam seguir fins el tercer cim i que ells, no sabien que en la caminada jo ja el tenia pensat fer. Vam continuar la caminada fins al Puig de St. Marc de 1327m. d'alçada. després, vam baixar bosc a través, fins que vam trobar el camí que ens portaria fins el cotxe de nou.


Camí de tornada
Una vegada arribats al cotxe vam treure les particeres i vam dinar, de postres vam poder gaudir d'un crosants i ensaimades de xocolata, que va portar la Roser i que malauradament per ella, no s'en va poder tornar cap, a casa seva segurament va ser perquè eren molt dolents.... hehheheheheheh

Vam fer una mica més de 5 hores de caminada, amb 10km. i un desnivell positiu de 595m. ara ja toca pensar i buscar data per la següent.

No hay comentarios: