lunes, 29 de diciembre de 2008

Dia de retrovament



Avui ha estat un dia de retrovament amb la bici, després de 10 dies sense agafar la bici, en part gran culpa ha sigut al temps que està fent aquests darrers dies. Ahir al vespre ho tenia molt clar si no plovia, sortiria amb bici. Al mati m'he llevat i he vist que de moment no plovia i som-hi. La veritat que el temps no estava per tirar coets, començava a ruinejar i 5ºC.





He sortit en direcció cap St. Pere, llavors he anat cap a Can Miret i he pujat a Canoves per la zona de l'ermita de St. Hilari, una vegada a Canoves la pluja començava anar a més, he pujat al Pantà de Vallfornés, hi he vist que les plujes d'aquets darrers dies l'havien omplert força, tot i que encara li queda bastant per quedar ple del tot. He arribat a la cua del Pantà hi he donat mitja volta i cap a casa, que amb el dia que ha fet em dono per satisfet han sortit uns 30 km. no està gens malament.




Hi aprofitant que aquets dies tinc vacances de la feina, doncs aprofito per fer bastant d'esport, aquest tarda, aniré al gimnàs, a fer una mica de cardio i peses, després faré una classe d'Spining, on gaudeixo pedalant, al ritme de la música, suant com un animal i on cor es posa a vegades casi a tope de revolucións.

No hay comentarios: