martes, 1 de febrero de 2011

Diumenge també de Raquetes de neu


Aquest diumenge sí, en el sopar de la nit passada, ens que ens vam reunir amb la colla, vam decidir que de bon matí, ens trucariem i decidiem, si feia bon temps per anar de nou a fer una excursió amb raquetes de neu.

A 2/4 de nou ens trobem, anem en Gerard, l’Anna, jo que hem anat alguna vegada amb raquetes de neu, en canvi la Marta, la Neus, en Quel i en Manel, mai s’han possat unes raquetes de neu….serà un dia molt especial per ells.

Tornem anar cap a Camprodon i posteriorment cap a Setcases, on havia tornat a nevar, voliem anar a fer una raquetada per la pista forestal que porta de Setcases a Espinavell, però pujem cap a Vallter i trobem ja els cotxes dels esquiadors encallats possant cadenes, i decidim recular i com que ells ahir no havien vingut, els portem a Tregurà de Dalt. Allà ja sabiem com estava la cosa i valia la pena que gaudissim tots junts d’un gran dia a la neu.

La nit passada havia tornat a nevar una mica, arribem de tot caminant fins on ja començem a relliscar i arriba el gran moment per en Manel, en Quel, la Marta i la Neus. En ajustem les raquetes i som-hi a gaudir d'un altre dia radiant vam anar pujant per la pista forestal que porta a pardines, vam fer una paradeta i com no fotos, a La Creu de Fusta , i vam continuar una estoneta més cap amunt.














Després d'una estona de pujada, vam recular i tot baixant els més atrevits es van revolcar a la neu semblaven nens petits i tots ja tenen una edat....Després a l'alçada de la antena de Tregurà, vam trobar una parella amb quad i ens van dir un caminet per baixar fins el poble de Tregurà amb raquetes i va estar també molt divertit. Després en arribar al poble, vam agafar els cotxes i vam tornar cap a casa. Havia estat un dia, genial i amb que la Neus, en Manel, en Quel i la Marta, ja no podran dir que mai han anat amb raquetes de neu.

No hay comentarios: