lunes, 31 de enero de 2011

Dissabte de Raquetes de Neu


Moltes vegades del temps no t’en pots fiar massa, aquest dissabte haviem organitzat una excursió amb raquetes de neu per Vallter i la vam anular, pel mal temps que deien que faria.


Dissabte al matí en llevem, amb l’Anna, mirem el cel i no té pinta de pluja, sino de bon temps. Ens preparem i ens escapem a la neu, en teniem moltes ganes, arribem, a Camprodon i uns païsatges de postal, pujant cap a Llanars, més de 40 cm. de neu, pujem cap a Tregurà de Dalt, i deixem el cotxe al poble, caminem una mica més d’un quilòmetre i ja ens posem les raquetes de neu. Agafem la pista forestal, que porta en direcció a Pardines, i només han passat un grup d’excursionistes, per la pista forestatal un mantell de neu, que ens arriba als genolls, continuem, avançant, i arribem a La Creu de Fusta, on fem una paradeta, i continuem gaudint dels païsatges espectaculars i d’un bon solet.

Vam continuar una estoneta més amunt i ja ens vam trobar, el camí de pista forestal sense que ningú hi havia pasta això, és una passada, continuem una miqueta més, hi ha una miqueta de boira ens visita, i començem a baixar, per la mateixa pista que hem pujat, i on l’Anna es va fer amiga d’en Rex, un pastor alemany, que ens va acompanyar tota la baixada fins el poble. Havien estat 3 hores de caminada amb raquetes espectaculars i uns 6 quilòmetres de recorregut.

No hay comentarios: