viernes, 20 de noviembre de 2009

Ruteta per la Costa



Avui aprofitant que tenia festa i estava desde ahir a Calella, he aprofitat, avui tot i no trobar-me massa bé fisicament, d'anar a fer una ruteta amb la bici de carretera a prop del mar i estant a la costa doncs és normal.




He sortit de Calella per la nacional, fins a Malgrat, després he agafat la carretera que porta cap a Blanes, tot passant per Palafolls, una vegada a Blanes he anat fins a Lloret on tot i no anar massa bé, feia una mica de vent emprenyador, així que he donat mitja volta.

Llavors quan he sigut a Blanes he baixat fins al passeig marítim i he pujat al l'Ermita de St. Joan, una pujada curta però intensa, en que passem d'arrant de mar a cota 0 fins als 160m. amb poc més d'un quilòmetre i mig, lo millor les impresionants vistes que es tenen desde aquí dalt, el Delta de la Tordera, el Montseny, Blanes, la Costa Brava... i molta tranquilitat al ser un dia d'entre setmana, així que he pogut estar-m'hi una estoneta gaudint de les vistes amb tranquilitat, després doncs he tornat anar a buscar la carretera i fins a Calella, de nou he fet uns 45km. amb 1horeta i 45minuts.

No hay comentarios: