martes, 24 de noviembre de 2009

Btt pel Corredor



Aquesta tarda amb l'Esteve, hem sortit de Vilamajor, i per la zona del pla, hem baixat fins a Can Tàpies, per anat cap a Collsabadell i enfilar-nos cap a Can Miloca per anar fins al Santuari del Corredor, on hem pogut gaudir d'unes bones vistes i ja d'un sol que ens volia abandonar, ràpidament hem tirat avall, hem fet alguns corriols de la zona molt xulos de fer i gairebé palpant hem arribat a casa als voltants de les 6 de la tarda. ha sigut una sortideta curta pero intensa.



Hem fet uns 28km. amb poc menys de 2 horetes i un desnivell d'uns 650m.

viernes, 20 de noviembre de 2009

Ruteta per la Costa



Avui aprofitant que tenia festa i estava desde ahir a Calella, he aprofitat, avui tot i no trobar-me massa bé fisicament, d'anar a fer una ruteta amb la bici de carretera a prop del mar i estant a la costa doncs és normal.




He sortit de Calella per la nacional, fins a Malgrat, després he agafat la carretera que porta cap a Blanes, tot passant per Palafolls, una vegada a Blanes he anat fins a Lloret on tot i no anar massa bé, feia una mica de vent emprenyador, així que he donat mitja volta.

Llavors quan he sigut a Blanes he baixat fins al passeig marítim i he pujat al l'Ermita de St. Joan, una pujada curta però intensa, en que passem d'arrant de mar a cota 0 fins als 160m. amb poc més d'un quilòmetre i mig, lo millor les impresionants vistes que es tenen desde aquí dalt, el Delta de la Tordera, el Montseny, Blanes, la Costa Brava... i molta tranquilitat al ser un dia d'entre setmana, així que he pogut estar-m'hi una estoneta gaudint de les vistes amb tranquilitat, després doncs he tornat anar a buscar la carretera i fins a Calella, de nou he fet uns 45km. amb 1horeta i 45minuts.

lunes, 16 de noviembre de 2009

Caminada a Vallter




Aquest diumenge, amb la Maribel, hi havia la intensió ja de començar a fer alguna caminada amb raquetes de neu. Vam anar a Vallter, i mica en mica ens hi anavem acostant, vam veure que seria molt difícil poder anar amb raquetes de neu.



Vam deixar al cotxe, les raquetes de neu i vam pujar cap el refugi d'Ulldeter, una vegada al refugi vam anar cap amunt en direcció el Coll de la Marrana 2529m., on hi havia algo més de neu, però no pas per anar amb raquetes, la veritat que de neu poca, però de vent en vam quedar ven farts, quan vam pujar al Coll de la Marrana, el vent era tant fort, que s'em volia enportar gairebé, vaig tindre que recorrer a possar-me pedres a les butxaques perquè no s'en endugués, i veien el fortissím vent, vam desistir de pujar al Gra de Fajol o el Bastiments.




Vam recular cap avall i vam esmorzar. Després vam anar fins on antigament hi havia el 1er Refugi d'Ulldeter, acabat de construir l'any 1909, va ser el 1er refugi contruit per l'excursionisme català i al any 1939 a causa del pèsim manteniment es va acabar enfonsant. Després vam arribar peu de pistes i com que era encara una mica d'hora, van enfilar pel torrent, que ens va portar a la Portell de Mentet 2409m. on també bufava un fort vent. Vam tornar pel mateix lloc per on haviem pujat. I sense fer una caminada amb raquetes de neu, de ven segur, que aviat ja podrem començar a gaudir dels esports d'hivern.




Vam estar unes 4 hores amb parades incloses, vam fet un desnivell de 1090m. i 9.5 km.

martes, 10 de noviembre de 2009

Matinal de Btt


Aquest matí, he quedat amb l'Esteve a les 9 del matí, ja feia un fret dels que ja fa olor, a que l'hivern s'acosta, ben abrigadets decidim fer una sortida de les que fa passar el fret, estem a 3ºC i les baixades s'han de deixar per més tard.




Sortim de Vilamajor cap a Vallserena on trobem la primera pujadeta del dia, llavors cap a Palutordera, on anem en direcció al Castell del Fluvià, i on a partir d'aquí, ja no ens enrecordem del fret, tenim per davant una bona pujada d'uns 10 km. així que ens treiem algo de roba i cap amunt. Arribem en un dels indrets que més m'agrada gaudir del Montseny, l'ermita de Sta. Susanna, on parem, gaudim del païsatge i fem algunes fotos, continuem amunt, passant pel Polell, Can Terer i fins els Castanyers ara ja amb uns 11 grau, ja toca baixar cap a casa, Passant per la font del Borrell i per la Pedrera, St. Pere i fins a casa.

Ens han sortit gairebé 2 hores i mitja de pedalar, 32km. i un desnivell de 870m.

sábado, 7 de noviembre de 2009

Setmana Post-Panallets


Avui després d'una setmaneta d'anar cremant panallets, la veritat que és l'any, que putser més n'he menjat.


La sortida d'avui m'ha portat pel Territori Trencacames, He sortit de casa a les nou del matí, he anat cap a Canoves, per enfilar-me, per les muntanyes del territori, la primera part de la sortida bastant planera, fins una mica més amunt de Canoves, on ja m'he trobat, la primera paret, la pujada de la pressa, dura al voltant del 13% de mitjana, i de poc més 600m., una vegada feta, tocava planejar tot vorejant el pantà, una vegada he arribat a la cua del pantà, doncs som-hi cap amunt per la Baga d'en Cuch i pujant pujant, he arribat a l'emblemàtic Castanyer d'en Cuch, situat a 820m. d'altitud, i on per ser dissabte he pogut gaudir de l'indret sense gent, cosa molt extranya per ser cap de setmana.



Després d'una estoneta de descans, he anat cap a la Casa de Can Cuch, que ja falta molt poquet perquè ja sigui un hotel rural, després de Can Cuch, cap avall fins la pressa i continuant baixant fins a Canoves, i posteriorment cap a St. Antoni. Ara ja només falta un bon dinar i cap a treballar.




Una sortida d'uns 28 km. fets amb una horeta i mitja amb 750m. de desnivell.




Resum de la setmana:

* 3 hores i mitja de Btt amb 46 km i 1050m. de desnivell

* 3 hores i mitja de Bici de Carretera amb 95 km. i uns 980m. de desnivell

* 1 Classe d'Spinning

* 2 Sessións de Gimnàs