sábado, 20 de agosto de 2011

Cap de setmana a Ordesa 2ª part

Diumenge al matí, i ja aprofitant que tornavem ja cap a casa, a pocs quilòmetres de Torla, en concreta a Broto, es troba un via ferrada, molt xula i peculiar, la ferrada de la Cascada del Sorrosal.

Ens vam animar a fer la Via Ferrada, la Mireia, la Txell, la Núria, en Pitxi i jo. La Mireia i la Núria s'estrenaven. Vam començar la primera part de la via, anar pujant bastanta estona mitjançant cadenes, després la via s'encara justament al costat de la cascada, i amb unes escales, que ens van portar a la cova, que amb els frontals vam anar avançant i vigilant amb els peus ja que pel terra passa aigua, una vegada vam sortir de la cova vam continuar al costat del riu i el vam travessar mitjançant un pont, després vam continuar per l'altre banda tot progressant de lateral.
Després vam caminar un trosset, fins a retrobar-nos de nou la via ferrada, vam continuar una estona més tot gaudint de les vistes de la cascada i del poble de Broto. Una vegada finalitzada la via ferrada, vam tornar al poble per un corriolet.

Vam estar per fer-la 1h 45' i el camí de retorn no va durar gaire més de 20'

















No hay comentarios: