martes, 30 de agosto de 2011

Cap de setmana a la Cerdanya











Aquest cap de setmana passat, vam anar a passar els dos dies a la Cerdanya, en concret vam estar al Camping Stel de Puigcerdà. Vam ser 8, La Coral, L'Albert, La Iolanda, L'Anna Nogué, jo, l'Anna i en Pep i l'Anna de Vilanova de Sau.

Dissabte al matí vam marxar 4, i per la tarda van pujar dels demés, el dissabte al matí, vam aprofitar-lo, per fer una mica de turisme, per Llívia, Ger i Bolvir. Després ja vam anar cap al camping, on vam passar la tarda, i vam esperar que arribessín la resta, una vegada tots, vam sopar i vam fer unes partidetes a l'uno. després vam anar a dormir.




































Diumenge al matí, ens vam llevar, vam recollir i vam marxar cap a la Cerdanya Francesa, en concret al Llac de Les Bulloses, on vam deixar el cotxe, al parking que hi ha, i vam agafar l'autocar, que ens va deixar a la Pressa del Llac de Les Bulloses, lloc on vam començar la caminada. Vam fer una caminada que recorre 12 llacs amb unes 5 hores de caminada. La caminada va ser distreta, divertida, i sense gaires dificultats, mentre caminavem veiem la Pica del Carlit de 2921m. el més alt de la Cerdanya. Després vam fer una parada per dinar a l'Estany Negre, on avanç de dinar ens vam remullar els peus. Una vegada dinar vam continuar caminant una mitja horeta fins agafar de nou l'autocar que ens va deixar al cotxe de nou.






































































































Vam fer uns 12 km. amb un desnivell de 345m.

1 comentario:

JAUME ORS dijo...

ieaaaaaaa !!! La brecha de rolando !!! Padaso de foto !!!!