jueves, 21 de enero de 2010

Tornant al Btt després de la pluja

Doncs sí, per fí hem acabat un episodi de pluja que, fa que no es pugui practicar esport a l'aire lliure, després de que ahir em posés les piles sota cubert al gimnàs amb una mica de fitness i una clase d'Spinning, avui era el torn del Btt. Després de molt de dies de no puguer sortir amb la bici, avui un dia assolellat ha estat l'escullit.

Després de dinar he quedat amb l'Esteve, per anar a fer una volteta amb bici, les ganes eren moltíssimes, després d'uns dies de pluja. Hem sortit de casa, en direcció a Canoves, cap al pantà de Vallfornés, una vegada hem arribat a la seva fí, enfilem per la Baga d'en Cuch, tot passant per molt aprop del Castanyer, fins aquí la primera part de la pujada. Després cap a Can Cuch i Can Quintana, on començava la segona i darrera pujada del dia, pujar cap a Coll d'Uixola, situat gairebé a 1000m. d'alçada. Una vegada a dalt, doncs ha tocat baixada una baixada de més de 10km. passant pel Corral d'en Parera, Can Parera de Canyes, St. Pere i de nou cap a Vilamajor.

Ha estat una bona volta de 32km. amb un desnivell de 925m. i fets amb 2 hores i mitja. La veritat que m'he pogut treure'm el mono que portava a sobre d'estar uns dies sense agafar la bici.

No hay comentarios: