lunes, 1 de febrero de 2010

Esquiada a La Molina








Avui he pogut gaudir d'un dia esquiant amb en Santi Beivide, el que em va fer enganxar-me en aquest esport d'hivern. Ara feia un parell d'anys que no coincidiem per anar a esquiar.




Faltaven 10 minuts per les 6 del matí, tant un com l'altre som puntuals de mena haviem quedat a les 6. Sortim en direcció a La Molina, quan arribem a l'alçada de Ripoll, ja començem a trobar neu a la carretera, i pensem que patirem pujant la Collada de Toses. Parem a Ribes de Freser a esmorzar i -7ºC fa un fret que pela, esmorzem i continuem el trajecte, a la Collada no hi ha nevat, però la porta del congelador algú se l'ha deixada oberta -11ºC, sort que anem amb cotxe i no pas amb bici...




Arribem a La Molina i per sort no fa tant fret -8ºC, això sí, fa un dia radiant. A les 9 en punt ja tenim posats els esquís i apunt per començar a fer les primeres baixadetes del dia, per la zona dels Alabaus, fem unes quantes baixadetes per les pistes vermelles de Alabau, on hi ha una neu d'una qualitat boníssima, després hem baixat per l'Huguet, Clot de l'Hospital i els Pastors.



Llavors ja anem a buscar alguna emoció més per la negra dels Coms. Posterioment hem anat per les altres zones del domini esquiable com: Roc Blanc, Fontcanaleta, 2 Estacións, Costa Rasa, Torrent Negre. És a dir quilometrejar sobre els esquís durant unes 5 hores, tot gaudint d'un dia fret, però amb un bon sol, una bona neu i d'esquiar entre setmana un autèntic luxe.


1 comentario:

JAUME ORS dijo...

No et deixis pendre el pel per aquest noi !!! Bona esquiada, a tope, si senyor, encare que faci fred ... fred ???? -8 graus ... això no és rés !!!