viernes, 25 de marzo de 2011

Primer Sta. Fe del Montseny de l'any.



Aquest matí, aprofitant que tenia festa, he decidit pujar a Sta. Fe del Montseny, amb la bici de carretera, que fa uns mesos que tinc, i encara no hi havia pujat. A part d'això, ja ha arribat la primavera, i aquestes carreteres del Montseny, ja no estan glaçades.

He sortit de Vilamajor, als voltants de les 11 del matí, cap a Llinars i St. Celoni, aquesta part planera i amb lleugera baixada. Una vegada he arribat a St. Celoni, ja he encarat cap al Montseny, i la carretera amb una lleugera pendent ascendent, he anat agafant ritme, fins que he arribat a la rotonda, que pots anar cap a Mosqueroles o cap a Sta. Fe. He pujat cap a Sta. Fe, per la zona de Campins, on tens 21km. de pujada amb una pendent mitjana del 5.5%. He gaudit d'un dia amb solet i una temperatura que rondava els 14ºC.

La pujada l'he fet bastant distret, perquè entre setmana no hi pugen gairebé cotxes, i això em permet pujar al ritme de la música del mp3. La veritat es que m'he trobat còmode pujant tot i que era el primer port llarg de l'any, i he sapigut trobar el triangle de pujada, ritme-pulsacións-cadència.

Quant he arribat al cruse del Turó de l'home he girat i he anat cap el Coll de Sta. Helena (Les Antenes) on he fet una mini paradeta. Després tot baixada, per la part de Fontmartina, la Costa del Montseny, Mosqueroles, St. Celoni. Després a partir d'aquí doncs he trobat un dels principals enemics del ciclista el vent de cara, cosa que com que mai el pots guanyar, t'ho has de agafar bé i tard o d'hora ja arribaràs a casa. Han estat gairebé 2 hores i 3/4, per fer 72km. amb un desnivell positiu de 1350m.

No hay comentarios: