domingo, 26 de octubre de 2008

Open Natura Btt Besalú

Ja fa dies que tenia pensat anar a fer l'Open Natura de Besalú, ja que per aquella zona de la Garrotxa, mai hi havia anat amb bici.
Hi he arribat molt d'hora encara faltaven una hora i mitja, per la sortida que era a les 10, així que he tingut temps per fer una mica de turisme pel poble. Quan faltaven uns 25 minuts, per la sortida, com que havien dit que hi haurien uns 500 participants, he decidit anar cap a la sortida d'hora, sinó després quan donen la sortida la gent s'estira molt i els bons s'escapen.

Quan he arribat a la sortida he quedat parat, ja tenia uns 200 al davant. Han donat la sortida hi he tingut que remontar moltissim era per intentar agafar els del davant, al kilometre 10, ja m'he possat entre els 10 primers, el recorregut era dels que m'agraden amb algunes pujada dura i alguns corriolets molt divertits, pero molt ràpit de fer, les sensacións que estava tenin eren bones, anava remontant, les cames senceres, trobava molt bé i disfrutant. Llavors al kilometres 15 aproximadament, m'han dit que anava ja 4art, he intentat apretar una mica més a veure si podia agafar els 3er pero ja no ha sigut possible.


Al final 33km. amb 1hora i 23 minuts, una mitja de 23 km/h. i una mitja de pulsacións de 175









2 comentarios:

XAVI NOVELL dijo...

bona sortida xavalote! una mica més i vinc.. collons amb l'ho guapa que pinta, però avui tenia que fer els deures.....


l'any vinent.

Santi dijo...

Si la veritat que va ser divertida, i amb no masses complicacións, lo vostre si que és de nivel.

Moltes felicitats !!