viernes, 17 de octubre de 2008

Sortida pel Territori Trencacames

Avui he sortit amb la colla de la feina a fer una volta per les nostres contrades, hem sigut 7 bikers: Paco Vazquez, Paco Romero, Esteve Ballescà, Sergi Martín, Paco Balmont, el Pere Mateo i jo.

Hem fet 37 km amb un desnivell de 1135m. amb unes 3 hores. La sortida ha sigut de les potens, Vilamajor, Canoves, Pantà de Vallfornés, Castanyer d'en Cuch, Can Quintana, Coll de Palestrins, tota aquesta part amb molta pujada contiunada arribant al Coll de Palestrins a 950m. d'altitud, on hem trobat molta boira durant bastanta estona, llavors hem anat cap el Turó de la Cova, situat a 1050m. d'alçada, un cop allà una mica baixada per la Creu del Caçador i després hem pujat una mica per anar a St. Elies, on ha començat a ploure una mica, un cop allà si que tot baixada i on el Paco Romero ha fet una apurada de frenada i ha anat al terra pero no s'ha fet res.


Així que ha estat un sortida potent, però molt divertida on el Paco Romero i el Sergi Martín que fa un parell de mesos que van amb bici ja s'han començat a viciar. També cal tindre en conte el Paco Balmont que amb la seva edat, més de 50 s'ha portat com un campió i ens ha acompanyat fins una mica avanç de St. Elies on ja ha dit que per avui en tenia prou.

No hay comentarios: