domingo, 19 de octubre de 2008

Les 3 Valls i els 3 Turons

Avui m'he llevat a l'hora dels domingueros, Els Trencacames aquesta hora ja fa una bona estona que han sortit. A les 9.30h he sortit, tot sol, cap a Canoves, Pantà de Vallfornés, a la cua del pantà he girat a la dreta, i he pujat per La Baga d'en Cuch, fins al Castanyer, llavors aquí he decidit pujar per l'Angliru on hi han rampes que superen el 23% (desde la cua del pantà amb 4,5 km. passem d'una altitud de 520m. a 1080m.), un cop a dalt del Turó de Palestrins he anat cap a Les Planes del Cortès, El Turó de la Cova (1075m.) on m'he trobar amb en Dani un bikers de Vilamajor he fet un kit kat i som-hi, he baixat per La Creu del Caçador, Turó de St. Elies.(1000m.) (Part d'aquesta ruta la vaig fer divendres passat).




De St. Elies he baixat fins els Castanyers, Can Terrer, El Polell, l'ermita de Sta. Susanna, Vallmanya, El Castell del Fluvià, St. Esteve de Palautordera i he tornat per la típica pujada de Can Peualt, Vallserena i St. Antoni.


Tot hi haver sortit tard la volta ha sigut potent de les que m'agraden amb bones vistes, una mica de boirina, hi ha un bon ritme han estat 3h 2' amb 53 km. i un desnivell positiu de 1600m.

1 comentario:

XAVI NOVELL dijo...

BONES RUTES COMPANY !!!!