jueves, 9 de julio de 2009

El Gran Dia del Tour


Tant punt hem plegat de la feina, Els Trencacames, concretament l'Stephan en Pere i jo, ens hem desplaçat entre Llinars i Cardedeu, per veure l'etapa del Tour de França.


En Pere ha fet una aquesta pancarta d'àmins a Contador, que putser al llarg dels dies pot quedar clipsat, per l'astre americà d'Armstrong.


Quan hem arribat la carretera s'anava omplint de gent i havia mig Vilamajor, també ens hem trobat en Jordi Yelamos amb en Jaume, i 2 joves promeses del club en Martí, l'Aleix, que no es volien perdre una cita històrica com la d'avui.
Primer de tot ha passat tota la comitiva comercial típica del Tour, on llençen obsequis al públic, entre d'altres gorres, bolis, reflectants, xuxeries, propagandes......


Una vegada ha passat la comitiva comercial, ja només faltaven els crak mundials del ciclisme, Armstrong, Sastre, Contador, Evans......entre d'altres. Aproximadament a les 4 de la tarda ha arribat el gran moment, 4 escapats i a continuació a poc més d'un minutet, la resta del pilot encapcelat, per l'Astana i darrera tots el demés ciclistes, he pogut veure a Lance que anava el 7 + o - del pilot i pel centre de la carretera.


La veritat que han passat molt ràpit, amb poc més de 12 segons han passat els gaurebé 180 corredors, això sí he pogut gaudir d'una bona estona de ciclisme en viu.

No hay comentarios: