sábado, 11 de julio de 2009

Manlleu - Girona amb Btt

Arribem a les 2/4 de 9 del matí, amb tren a Manlleu lloc on comença l'aventura de btt d'avui. Som el Paco Romero, Sergio i José Martín, el Diego i jo.


Sortim de Manlleu per carretera, direcció St. Martí Sescorts, on hem agafat la carretera que ens ha portat a l'Esquirol, una vegada a l'Esquirol, doncs hem agafat la carretera que ens ha portat fins Tavertet lloc on amb 26 km. a les cames em esmorzat, llavors em anat a fer algunes fotos per les cingleres de Tavertet i em reprès el
camí cap a l'Avenc, i fins a Rupit, on hem arribat amb poc més de 2h 30' de bici. De Rupit, s'ha baixat fins el famós Salt de Sallent, que té un impresionant salt d'aigua al buit de 100 metres. Una vagada allà hem reculat una mica i em agafat la pista que ens portaria fins la pressa del pantà de Sau, baixant per aquesta pista hem pogut gaudir de bones vistes, sobre el pantà i les cingleres. Una vegada s'ha arribat a la presa em vist que aquest pantà es troba al 100% de la seva capacitat i lloc on hem arribat a 3/4 de 2 del migdia i amb 55km.

Desde la presa de Sau, en direcció a l'altre presa, la de Susqueda tot vorejant, tot el pantà de Susqueda, la veritat que una mica llarg 19km. i feixuc de fer, no pel desnivell, sinó que és una mica monòton. Em fet algunes paradetes, ja que com es normal nivell físic i la falta de costum al quilometratge, com és el cas del Diego i el Paco, però la veritat que els ha agradat moltíssim la sortida i han disfrutat.

Una vegada s'ha arribat a la pressa de Susqueda, com és habitual les típiques fotos de record i cap a buscar el 3er i últim pantà de la ruta el del Pasteral, molt més petit que els altres 2.

De la pressa de Susqueda a la del Pasteral doncs baixada asfaltada, lloc on hem aprofitat, per alegrar el ritme i fer-nos alguns relleus. Una vegada arribat al Pasteral amb ja gairebé 5 hores damunt la bici i uns 85km. em fet una paradeta ràpida en un bar per agafar aigua i demés.


Avui el que hem fet, ha sigut anar menjant continuament, per no caure en el perill de parar a dinar i no ser capassos de tornar a pujar a la bici.

A el Pasteral doncs hem agafat la coneguda ruta del carrilet que va de Olot a Girona, ens quedaven uns 23km. per arribar a Girona tot passant per les poblacións de Anglès, Bescanó entre d'altres, aquest tros és molt pla i de bon rodar.

Aproximadament a les 5 de la tarda arribavem a la ciutat de Girona. Amb gairebé 6 hores damunt la bici, 110 quilòmetres i un desnivell de 1315m.

No hay comentarios: