jueves, 23 de julio de 2009

Santuari del Puiggraciós


Sortim de bon matí 6.30h. gairebé encara no han posat els camins, ni els arbres, nosaltres el Pere, El Xesc i jo en direcció el Fou, a la Zona del creuament del Bonsai, la màquina Alemana (Stephan) puntual com sempre ens espera, ara ja sí que hi som tots.

Enfilem cap a l'ermita de St. Hilari, Ca l'Esmandia, llavors agafem el camí que ens porta fins a Corró d'Amunt, per anar per uns camins de puja i baixa fins la Garriga. Arribem a La Garriga i s'acaba el puja i baixa. Ara ja només puja i puja 6.8 km. salvan un desnivell de 445 m. no està gens malament per arribar al Santuari de la Mare de Déu del Puiggraciós situat a 670m. d'alçada.



Son les 9 amb punt i ens trobem al Santuari de la Mare de Déu del Puiggraciós, situat al terme municipal de Figaró-Montmany, fem les fotos de rigor i avall, ens donem conte de que hem tardat en pujar 50 minuts i ho baixem sense apretar en poc més de 15 minuts, arribem a La Garriga i ja portem 35 km. no està gens malament, llavors agafem alguna variant per tornar cap a Corró. On el sol ja comença apretar-nos de valent i ens espera la típica pujada feixuga de torn, tot sortint de Corró en direcció Cardedeu, son cap a les 10 del matí i 30ºC, i som-hi arribem a la zona nord de Cardedeu, i ens despedim de l'Stephan, ara ja només ens toca terreny planer i la típica pujada de la Granja d'en Fidiu, un pujadot curt però inhumà.


Al final gairebé 3 hores i mitja pedalant, 51 quilòmetres i un desnivell positiu de 1100m.


No hay comentarios: