domingo, 17 de abril de 2011

XXXI Marxa Cicloturista RUTES DEL MONTSENY










Aquest diumenge, he participat a la cicloturista de les Rutes del Montseny, enguany ha estat el primer any que hi he participat, i he fet el recorregut curt de 140 km.






Ha estat un dia d'estrenes, ja que ha estat la primera cursa amb la bici de carretera, que tinc desde fa uns mesos, i també l'estrena amb el nou club el Rocabikes.












Hem sortit de Granollers 517 ciclistes dividits en 2 recorreguts un de 140 i l'altre d'uns 175km. hem anat cap a Les Franqueses, Cànoves, St. Antoni de Vilamajor, St. Celoni, i aquí es on ja ha començat el primer port del dia, 23km. de pujada per la banda de Sta. Fe del Montseny, i on no m'he trobat gaire còmode, a la pujada per unes petites molèsties al bessó de la cama i he preferit no forçar-me gaire que hi havia quilòmetres per davant.






Després els del recorregut curt, hem anat cap a Viladrau, i cap a Seva. amb uns 83 km. a les cames, ha tocat pujar Collformic, per la zona de Seva uns 10 km. de pujada, que hem fet amb un grupet d'un 10 ciclistes, una vegada a dalt a Collformic, la baixada ha estat bastant ràpida, i hem mantingut el grup que ha anat molt bé per afrontar, la part més feixuga de tornada de Palautordera fins a Granollers, on els quilòmetres es noten a les cames i el vent de cara et frena.






Al final content he fet els 140km, amb un desnivell positiu de 2440m. Amb un temps de 4h 47' fent el 25 de la general de 237 participants i el 10è de la meva categoria de 54 ciclistes.

1 comentario:

JAUME ORS dijo...

... ets un crak !!!