miércoles, 18 de marzo de 2009

Comença la bona època de les caminades



Avui, amb el Pere, l'Esteve i el Xavi, hem començat la temporada "seria" de les caminades, avui a les 7.20 del matí, la dona del Pere ens ha deixat l'aparcament de l'embassament de Vallfornés, hem anat pujar en direcció a la Casa de Vallfornés, on hem agafat un corriol molt divertit, que ens ha deixat a la part final del camí de pista que puja de la Casa de Vallfornés.





Hem arribat al Pla de la Calma, on hem pogut gaudir d'unes vistes que s'hi poden gaudir en un dia amb bona visibilitat desde el mar fins els Pirineus. Llavors hem anat fins el Sui, on hem esmorzat i on hem acabat la pujada, una vegada hem tingut la panxa plena hem agafat la trialera del Sui, fins a Palestrins, llavors hem baixat pel Corriol del Senglar fins a St. Pere.




Ha estat una caminada potent de poc més de 5 hores, que l'hem acabat de firmar a Can Noguera on hem dinat, ara ja toca preparar la pròxima, no es qüestió de que se'ns refredin les cames. Podria ser al Pirineu amb raquetes de neu, aquesta vegada la ruta la posaré jo i crec que pot ser molt xula.

No hay comentarios: