jueves, 19 de marzo de 2009

Esquiada a La Molina



Avui, ha estat un bon dia d'esquí, ja que he aconseguit superar el record de dies d'esquí de la temporada passada que el tenia amb 25, avui ha estat el dia 26 d'aquesta present temporada. He pujat amb la Maribel i també amb en Pep i l'Anna, que després de varies temporades comentant que teniem que pujar un dia a esquiar doncs avui ho hem aconseguit ja era hora, ens ho em passat molt bé, amb molta conya i molt de catxondeo. Pel que fa al ranking de caigudes, doncs la Marible una caiguda, l'Anna una caiguda que val per dos jejeje. i en Pep i jo doncs hem fet un zero.




La veritat es que com ja va sent habitual últimament doncs hem tingut un dia de sol i caloreta, amb la conseqüència que s'ha d'aprofitar i esquiar a primeres hores del matí ja que ràpidament, la neu es transforma en neu primavera, cosa que dificulta la pràctica de l'esquí i augmenta el risc de fer-se mal. Així que allà 2/4 de 3 de la tarda hem posat punt i final a la jornada d'esquí.


Llavors doncs hem aprofitat, que hem plegat d'hora hi hem anat a Ca l'Anna a Ventolà a dinar.


Ara al vespre quan he arribat he tingut una sorpresa..... em sembla que en vindran a fer una visiteta les tiretes (agulletes) que feia molts de mesos, que no em feien una visita als quadriceps, espero que sigui allò que diuen visita de metge entrar i sortir. I és que amb la caminada d'ahir i l'esquí d'avui...ja començo a tenir una edat jejejjejeje



No hay comentarios: