lunes, 7 de diciembre de 2009

La Creu de Canet

Aquest matí , he quedat amb l'Esteve per anar a fer una volteta amb bici, no teniem res planejat per fer cosa estranya, l'Esteve m'ha proposat d'anar a fer una volta pel Montnegre, i jo al final li he propossat d'anar fins a La Creu de Canet de Mar, i així feiem una part del parc natural de Montnegre-Corredor.



Així ha estat sortim de St. Antoni a les 9 del matí, en direcció a Collsabadell, passant pel Pla, Can Tàpies, passem per l'Església de Collsabadell i cap amunt al Corredor, passant per Can Miloca i anar ja en direcció a la Creu de Rupit i després d'un llarg descens hem arribat a Arenys de Munt, on hem creuat la carretera, per anar cap a unes zones de vinyes, on ja veiem tot i que una mica lluny ja la Creu de Canet. aproximadament a 2/4 de dotze hem arribat a la Creu de Canet, un lloc on es tenen unes vistes molt xules sobre Canet de Mar i una part del Maresme, també mirant cap a l'interior hem vist el Montseny.



Després de fer algunes fotos i menjar alguna cosa, hem tornar a pujar-nos a les bicis, per tornar cap a casa, però encara ens faltaven uns quants quilòmetres. De la Creu hem baixat cap a St. Iscle de Vallalta i després per uns camins de pista de pujada, hem arribat a un encreuament, proper a Collsacreu, ens ha portat fins Vallgorguina, després cap a la Urbanització de Canada Park, i pel pla hem tornat fins a casa.



Al final gairebé unes 4 hores amb bici, 54km. i un desnivell de 1275m.

No hay comentarios: