domingo, 6 de diciembre de 2009

Sortida al Puiggraciós



Eren les 8 del matí, jo, en Ferran, la Alma i la Rocky (les 2 bicis), hem quedat per anar a fer una bona volteta, feia fret 4ºC, com a molt. Sortim de Vilamajor, en direcció cap a Can Pungol i posteriorment en direcció a Les Pungoles, Ca l'Esmandia. Encara teniem una mica de fret, sembla mentida que en Ferran amb l'edat que ja té, no sapiga que per deixar de tindre fret amb bici hi ha 2 opcións: 1 buscar pujades, 2 Apretar el ritme, així penses que vas que no pots més, i no penses amb el fret. De Corró cap a La Garriga i com que encara tenia una mica de fret, i jo també, doncs pujadaaaa cap al Santuari del Puiggraciós, gairebé una horeta pujant el fret ha desaparegut totalment.


Quan hem arribat a dalt, al fer un dia amb una mica de ventet la visibilitat era boníssima, es podia veure Collserola, Montjuic i fins hi tot el port de Barcelona. Després em menjat alguna barreta, ara tocava baixada, per tornar de nou cap a Vilamajor, pel mateix camí però amb algunes variants.



Hem estar unes 3 hores i mitja, amb 51km. i un desnivell de 1170m. no ha estat malament la sortida d'aquest diumenge. Sumades al que he fet: 7 hores de btt, 1 hora de bici de carretera, una clase d'Spinning i una caminadeta d'una horeta i mitja. Em donc per satisfet aquesta setmana.



No hay comentarios: