jueves, 31 de diciembre de 2009

FELIÇ 2010 A TOTHOM
Desitjo a tothom un gran 2010, i per demanar, que el millor del 2009, sigui el pitjor d'aquest 2010.
BON ANY NOU 2010

RESUM ANUAL D'ESPORTS 2009

Avui últim dia de l'any, doncs és un bon moment per passar balanç del que ha sigut el 2009, esportivament parlant. Aquest 2009 ha estat un any, en que he participat, i he fet coses d'aquelles que et fan gràcia fer, i a vegades no es fan.

Pel que fa al meu esport preferit la bicicleta he participat en la cursa més popular del cicloturisme, "La Terra de Remences", també vaig estar a la pedalada de St. Pol de Mar, l'Open Natura a Pineda de Mar i ha la Pedalada de Sta. Eulalia de Riuprimer, que vaig tenir un bon dia i vaig quedar primer. Sortides com Ripoll-Vic i Manlleu-Girona amb Btt.

Parlant de caminades vaig fer Carros de Foc, 5 dies recorrent el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de St. Maurici, una experiència d'aquelles que es recorda durant temps. També l'olla de Núria, 2 Pedraforques, diversos Matagalls i un intent a l'Aneto, on a causa del mal temps vam arribar fins al famós Pas de Mahoma, espero aquest 2010 aconsegui'l.

Esquiant, doncs la passada temporada de Gener a Març del 2009 va ser espectacular, unes 17 vegades m'hi vaig escapar, gaudint d'una temporada fantàstica.

EL 2009 AMB NÚMEROS

He estat 655 hores practicant diferents esports.

* He fet un total de 6675 km amb bici dels quals 2228 km. som amb btt i 4447 km. amb carretera amb 295 hores pedalant.

* De Caminades 166 hores.

* Excursións amb Raquetes de neu 7 hores.

* Esquiant 106 hores.

* He estat al Gimnàs 44 hores.

* Fent Spinning 36 hores.


RESUM DE FOTOS DEL 2009

(clicant sobre les fotos es poden ampliar)












martes, 29 de diciembre de 2009

Retorn al Btt



Després d'uns dies de mal temps per sortir amb bici, i dels típics sopar i dinars nadalencs, on on un es posa a petar....


Ahir vaig sortir de nou amb la btt, la sortideta escollida, va ser pel sector de St. Pere i Palautordera. Vaig sortir a una hora bastant de dormilega a les 11 del matí, que aquesta hora ja no fa fret. Per començar a cremar calories vaig pujar cap a St. Pere, Terra Blanca i fins el encreuament del Refugis, llavors un ràpid descens fins a Sta. Margarida, i cap a buscar el riu La Tordera, que amb aquests dies de pluja el seu caudal, havia augmentat una mica, lo suficient per quedar-me una mica moll de peus, tot i no possar cap peu a terra a l'hora de travessar, per sort ja era cap a migdia, i aquests últims dies no fa gaire fret, així que amb els peu moll vaig anar una estona, per sort la dura pujada que porta fins molt aprop de l'ermita de Sta. Magdalena, no em va fer penssar massa amb els peus i més pensar amb lo dura que és aquesta pujada. Una vegada vaig arribar a l'ermita, i on es va girar un vent bastant fort, vaig baixar fins a Palautordera, per anar a buscar la dracera que per Can Peualt em va portar fins a St. Antoni.


Vaig fer una horeta i mitja amb bici amb 25 km. i un desnivell de 625m.



Per la tarda i després d'una migdiada de 3 hores, per despertar-me vaig baixar al gimnàs a fer una classe d'Spinning de 50 minuts, on vaig suar de valent i vaig cremar unes 600 calories.




La jornada d'avui tornava a ser de Btt, a les 9 del matí he quedat amb l'Esteve Ballescà i en Dani, per anar a fer una volta amb la Btt, la sortida la ha propossat l'Esteve i el final jo. La primera part ens ha portat per St. Joan de Sanata, Estació de Palau, Palau i fins a St. Celoni on hem anat a fer la volta a Olzinelles. Una volta que recorre per els paratges del Montnegre, una vegada acabada aquesta volta, em propossat el retorn cap a casa i jo he proposat els següent que és el que hem fet, de retorn cap a casa bastasnt evident que teniem que tornar per St. Celoni, i Palau. Llavors quan erem a prop de Can Peualt, ens hem enfilat per Torre Gillera, i per la Serra Llarga fins a Terra Blanca, on hem agafat el corriol de baixada de Can Parera de Canyes, per sortir per Can Vidal, St. Pere i de nou cap a St. Antoni.



Han estat unes 3 hores de Btt distretes, amb 46km. i un desnivell de 825m.

viernes, 18 de diciembre de 2009

Tornant agafar la bici



Després, d'un descans de bicicleta de 9 dies, ahir ja vaig tornar agafar-la, vaig sortir amb la bici de carretera, una estoneta per la tarda, la veritat que vaig fer una ruteta planera i vaig passar una mica de fret, feia dies que no sortia amb les temperatures tant baixas al voltant dels 5ºC, vaig fer uns 30 km. Avui he tornat a sortir però avui acompanyat amb l'Esteve i amb la Btt, hem fet uns 27 km. i hem anat fins a Mosqueroles.


Durant aquests dies han sigut de descans de bicicleta, ja ho faig algunes vegades durant l'any, però no he parat massa quiet, he estat a Núria uns parell de dies, on he fet una caminadeta amb les raquetes de neu curteta per la poca neu que hi havia, però per treure'm el mono de sobre, en vaig tenir diguem que suficient, també vaig pujar el Pic de l'aliga de 2428m.. També he estat aquests dies de fret al gimnàs, on he fet una mica de fitness, algunes classes d'Spinning, i també con no a la piscina relaxant-me, al Jacuzzi i la sauna.



Ara ja en aquests propers dies aniré tornant agafar la bici i espero que aquestes festes de nadal pugui treure'm el mono de l'esport de neu que tant m'agrada l'esquí.

lunes, 7 de diciembre de 2009

La Creu de Canet

Aquest matí , he quedat amb l'Esteve per anar a fer una volteta amb bici, no teniem res planejat per fer cosa estranya, l'Esteve m'ha proposat d'anar a fer una volta pel Montnegre, i jo al final li he propossat d'anar fins a La Creu de Canet de Mar, i així feiem una part del parc natural de Montnegre-Corredor.



Així ha estat sortim de St. Antoni a les 9 del matí, en direcció a Collsabadell, passant pel Pla, Can Tàpies, passem per l'Església de Collsabadell i cap amunt al Corredor, passant per Can Miloca i anar ja en direcció a la Creu de Rupit i després d'un llarg descens hem arribat a Arenys de Munt, on hem creuat la carretera, per anar cap a unes zones de vinyes, on ja veiem tot i que una mica lluny ja la Creu de Canet. aproximadament a 2/4 de dotze hem arribat a la Creu de Canet, un lloc on es tenen unes vistes molt xules sobre Canet de Mar i una part del Maresme, també mirant cap a l'interior hem vist el Montseny.



Després de fer algunes fotos i menjar alguna cosa, hem tornar a pujar-nos a les bicis, per tornar cap a casa, però encara ens faltaven uns quants quilòmetres. De la Creu hem baixat cap a St. Iscle de Vallalta i després per uns camins de pista de pujada, hem arribat a un encreuament, proper a Collsacreu, ens ha portat fins Vallgorguina, després cap a la Urbanització de Canada Park, i pel pla hem tornat fins a casa.



Al final gairebé unes 4 hores amb bici, 54km. i un desnivell de 1275m.

domingo, 6 de diciembre de 2009

Sortida al Puiggraciós



Eren les 8 del matí, jo, en Ferran, la Alma i la Rocky (les 2 bicis), hem quedat per anar a fer una bona volteta, feia fret 4ºC, com a molt. Sortim de Vilamajor, en direcció cap a Can Pungol i posteriorment en direcció a Les Pungoles, Ca l'Esmandia. Encara teniem una mica de fret, sembla mentida que en Ferran amb l'edat que ja té, no sapiga que per deixar de tindre fret amb bici hi ha 2 opcións: 1 buscar pujades, 2 Apretar el ritme, així penses que vas que no pots més, i no penses amb el fret. De Corró cap a La Garriga i com que encara tenia una mica de fret, i jo també, doncs pujadaaaa cap al Santuari del Puiggraciós, gairebé una horeta pujant el fret ha desaparegut totalment.


Quan hem arribat a dalt, al fer un dia amb una mica de ventet la visibilitat era boníssima, es podia veure Collserola, Montjuic i fins hi tot el port de Barcelona. Després em menjat alguna barreta, ara tocava baixada, per tornar de nou cap a Vilamajor, pel mateix camí però amb algunes variants.



Hem estar unes 3 hores i mitja, amb 51km. i un desnivell de 1170m. no ha estat malament la sortida d'aquest diumenge. Sumades al que he fet: 7 hores de btt, 1 hora de bici de carretera, una clase d'Spinning i una caminadeta d'una horeta i mitja. Em donc per satisfet aquesta setmana.



martes, 1 de diciembre de 2009

Matinal de caminadeta i tarda de bici


Aquest matí tenia ganes d'anar amb bici, feia bastant de vent i fret, dins el llit s'hi estava prou bé, a 2/4 de 10 del matí poso final a fer el mandrós, m'aixeco, esmorzo, em poso les chicuques i passo a buscar a la Peque (la gosseta del meu germà), i som-hi cap a caminar una estona, hem sortit de Vilamajor, cap a l'ermita de St. Llehí, cap a St. Pere i llavors hem anat a 4 camins, Can Met, i després hem arribat a la Font del Roure, on hem fet una paradeta per continuar, cap a St. Pere i baixar per Can Clavell.

Hem fet uns 8km. amb una horeta i mitja.

Per la tarda sortideta amb la bici de carretera, fins la Rotonda de La Nata, per la variant, i he enfilat Can Bordoi, després baixada ràpida en direcció a Dosrius i avanç d'arribar-hi, he pujat pel Collet, del collet cap a baix i de nou per la variant cap a Llinars, posteriorment cap a Vilamajor.

He fet una horeta de bici i 28km.