viernes, 19 de febrero de 2010

Raquetes de Neu al Turó de l'Home



Ahir dijous per la tarda jo i en Xavi Montasell, vam aprofitar que el Montseny està nevat, per gaudir d'una tarda-vespre amb raquetes de neu, a tocar de casa, i on mai hi haviem anat a fer una caminada amb raquetes de neu.

Vam sortir amb cotxe, per Campins i pujant cap al Turó de l'Home, quan ja no vam poder continuar amb cotxe, el vam aparcar i vam començar la caminada, als voltants de les 5 de la tarda, el recorregut era fàcil i gens perdedor. Per la carretera que puja al Turó de l'Home, que estava cuberta de neu. Vam anar caminant en direcció al Turó tot gaudint de les bones vistes que es tenen desde aquesta zona, i també vam veure el Matagalls també amb bastanta neu. Van caldre uns 4 km. de pujada fins arribar al cim més alt del Massís del Montseny, on hi bufava una mica de ventet i on el dia ja començava a devallar. Una vegada ens varem fer la foto de rigor, vam tornar pel mateix recorregut de la pujada, i on vam anar gaudint d'un capvespre amb unes vistes espectaculars i una tranquilitat impressionant, a més es va anar fent fosc i vam poder veure tots el pobles de les contrades il.luminats.





Vam arribar al cotxe ja de fosc i on ens esperava un impresionant croisant de xocolata que havia comprat en Xavi. Vam fer 2 hores i mitja de caminada amb un desnievell positiu de 310m. i 8 km.

No hay comentarios: