lunes, 22 de febrero de 2010

Raquetes de neu a Guils de Cerdanya



Aquest Diumenge, Amb l'Esteve, la Neus i els Caminaires de Vilamajor, Vam anar a fer una excursió, amb raquetes de neul, pels voltants de l'Estació d'esquí nòrdic de Guils Fontanera a la Cerdanya.



Erem unes 35 persones i gairebé, la seva totalitat mai s'havien possat unes raquetes de neu als peus. Després d'uns consells per la seva pràctica, vam començar la caminada amb un dia núvol i amb estones amb un ventet que molestava una mica. L'Albert va possar la ruta, vam anar una estoneta pels boscos on es pràctica l'esquí nòrdic, i després vam anar seguint el Gr. 11, a mida que va anar passant l'estona, alguns pares amb la mainada, van girar cua, ja que el vent era una mica molest, la resta vam seguir en direcció al Pla de la Feixa, i on hi ha el refugi no guardat amb el mateix nom. Després de la foto de rigor, vam recular, pel mateix indret tot gaudint de les vistes sobre Masella, el Cadí.... La veritat que la gent els va agradar aquesta modalitat de guadir de la neu tot caminant.












Vam fer un trajecte de 6.5 km. amb una mica més de 3 horetes i un desnivell de 375m.



Llavors per acabar d'arrodonir la sortida, vam fer un dinar de germanor a Cal Felipet a Olopte, Hotel rural que porten l'Albert i la Conxita.

No hay comentarios: