sábado, 29 de noviembre de 2008

Bici i Aigua

Aquest dissabte he agafat la bici de carretera per fer una volta que feia temps que portava de cap.
El dia estava núvol i semblava que així es quedaria. He Sortit de Calella, he anat cap a Blanes, llavors he anat en direcció Hostalric, feia bastant de fret 4ºc, per la carretera, pocs cotxes, un parell de ciclistes a tot estirar i bastants morenos amb bici, algúns la bici arrosegant, deuen estar baixos de forma.
He anat cap a Massanes fins aquí climatologicament parlant, fret i un dia rúful del de quedar-se a casa a dins el llit. una vegada he arribat a la rotonda de Mallorquines, comença a ploure bastant, i estic al punt més llunyà de la volta, després he anat cap a Sils, Vidreres i continua plovent, i mica en mica cada vegada estava més moll, l'únic que s'em passa pel cap és continuar pedalant vagi més rapit o menys, arribaré moll igual, en cap moment se m'ha passat pel cap en parar a esperar que parés de ploure, (llavors et refredes i agafes un bon encostipat). Continuo la volta que tenia prevista, en direcció Lloret de mar, Blanes i Calella.

Al final 75 km amb unes 2 hores i mitja, que podriem dir que uns 35 km van sec en sec i els 40 restants sota una bona pluja.

No hay comentarios: