viernes, 2 de enero de 2009

Avui Bici i Neu al Montseny

Avui ha sigut el primer dia que he agafat la bici del 2009, hem quedat amb el Ferran i l'Esteve, per fer una bona sortida per començar bé l'any una d'aquelles que es recorden durant temps, i com no tinguen el Montseny "a 4 pedalades de casa", a sobre amb una bona nevada doncs hem decidit pujar-hi a tocar neu.


Hem sortit cap a Palautodera, llavors hem anat fins a Mosqueroles, on ja hem agafat la pista que puja, cap el mirador, la veritat que ens pensavem que la neu estava al voltant dels 900m. de cota però no, hem fet una mini paradeta a recuperar forses a l'Estany d'en Viada, on encara ni hi havia neu i ens hem trobat a un ciclista que portava una bici amb remolc i ens ha dit que portar les coses per passar el dia li va de conya, pero es necesita un remolc pel la bici per passar el dia fora de casa? Així que hem començat a tirar amunt i enmig de l'aigua que baixava per tot arreu. a cap d'una mica de tirar amunt al voltant dels 1150m. d'alçada, doncs ja hem començat a trobar clapes de neu.



Quan hem arribat a la carretera del mirador estava ja bastant coberta de neu, hem arribat al mirador i cap amunt per la carretera que puja fins el Turó de l'Home, on només em pogut pujar un parell de quilòmetres, ja que la carretera era ja impracticable. Llavors hem fet algunes fotos i també com la canalla una guerra de neu, després doncs hem tornat a casa pel mateix camí. Hem fet uns 47km i uns 1400m. de desnivell.

No hay comentarios: