miércoles, 7 de enero de 2009

Per fí la neu arribat al poble


Porto ja casi 2 mesos perseguint neu, ja sigui amb bici o amb els esquís i ja tocava que la neu ens vigués a veure ella, més aviat jo crec que han sigut, els reis mags d'orient els que l'han portat, amb ajuda d'en Tomàs Molina, que de tant en tant l'encerta. La nevada va començar ahir dia de reis, al voltant de 2/4 de 2 del migdia, però com que havia plogut avanç li va costar bastant d'agafar, i va ser doncs a partir de mitja tarda quant la nevada es va intensificar d'una manera evident.
Als voltants de les 7 de la tarda el païsatge ja començava a quedar una mica blanc i la neu ja es començava agafar un gruix d'un parell de centimetres, cada vegada nevava amb més ganes i els flocs de neu eren més abuntadants i grans. Als voltants de les 9 del vespre algúns cotxes, començaven a tindre problemes per circular, potaven acumulats ja 10 cm. de neu, quedant un païsatge espectacular, als voltant de les 10 del vespre la nevada ja va parar.

1 comentario:

JAUME ORS dijo...

Si senyor, quina nevadeta. Jo vaig arrivar a casa a quarts de 9 del vespres i vaig tindre que deixar el cotxe a les Pungoles.
Apala, una abraçada i aveure si divendres caum més neu.