miércoles, 11 de febrero de 2009

2 Dies de neu


Aquest Dilluns i Dimarts passat, amb l'Alan ens hem tornat a escapar 2 dies per tornar a gaudir de la neu que hi ha aquest any, la veritat que amb 7 anys que fa que vaig començar a esquiar, us asseguro que és l'any que la neu i els gruixos, son més considerables, tant pel que fa a La Molina com a Masella, que a les parts altes superen els 2 metres.



Dilluns, varem trobar-nos amb un dia radiant i amb estonetes "una mica de caloreta", la neu estava molt bé, de bon matí vam estar esquiant a La Molina, a partir del migdia varem anar cap a Masella, la veritat que amb el domini Alp 2500(La Molina-Masella) amb casi totes les pistes obertes, temps per aburrir-se no s'en té, amb un domini esquiable que supera els 100 km. tens per triar i remenar.



Una vegada acabada una jornada d'esquí d'unes 7 hores, vam baixar cap a l'alberg, a deixar les coses i llavors varem anar a fer una volta per Puigcerdà, vam anar al llac de Puigcerdà que estava gelat i vam veure els ànecs fer patinatge sobre gel i la veritat és que en saben força, una vegada acabada la volta, vam anar cap a l'alberg a sopar i dormir, l'endemà Dimarts ens esperava una altre jornada d'esquí.



Dimarts ens vam llevar i estava nevant timidament, a la part alta de La Molina hi havia boira, vam esmorzar i cap a pistes, vam començar el dia amb el cel tapat i boira, però mica en mica el cel es va anar destapant, fins a quedar bastant ceré, vam anar a esquiar a la part més oriental de La Molina (Pla d'Anyella) que la neu estava molt bé i llavors al igual que el dilluns cap al migdia varem anar cap a Masella on vam fer pistes, que els altres anys que hi ha poca neu no estàn obertes com , L'Amagada, El Pou de la Neu, la S... aquest dimarts la jornada d'esquí la vam acabar a les 3 de la tarda.

No hay comentarios: