viernes, 20 de febrero de 2009

Ordino + Masella Impresionant



Aquest dimecres passat amb l'Alan ens varem escapar, a Andorra per comprovar de primera mà la gran nevada d ela setmana anterior. La veritat que a mida que anavem pujant amb cotxe fins a Ordino, vam quedar sorpresos de la quantitat de neu que hi habia. El dia va començar tapadot i amb vent, però amb el pas de les hores, es va anar aclarint i va quedar un dia esplèndit.





La veritat que vaig gaudir d'uns gruixos que jo no recordo haver-los vist mai, a la part alta uns 3m. de neu i la qualitat exel.lent. Vaig poder gaudir de tot el domini esquiable, i la veritat que hi han pistes de tots els nivells i tots els gustos, i al ser encarada l'estació a cara nord fa que tingui sempre molt bona neu i es conservi més, així que aquest any podrem esquiar fins per la revetlla de St. Joan, tant de bo poguessim.... al final a 2/4 de 5 de la tarda plegava i marxavem cap a l'alberg de La Molina.




Pel que fa dijous doncs vam tornar a esquiar, però aquesta vegada ja en territori català, jo diria que vam anar a esquiar "al pati de casa", perquè la veritat que hi he esquiar moltes hores a Masella i amb la seva qüasi totalitat de pistes obertes fa que tinguis molts racóns, per esquiar i poc coneguts a vegades per la gent, així que vam tornar a gaudir d'un gran dia d'esquí.
























No hay comentarios: