viernes, 27 de febrero de 2009

Avui a Port del Comte


Avui, juntament amb el Xavi em gaudit d'un dia d'esquí a Port del Comte, em tingut un dia esplèndit i fins hi tot amb una mica de caloreta. Em començat a esquiar de bon matí, ja que quan comença a pujar la temperatura, la neu ja comença transformar-se i pasa a neu primavera (pastetes).


La veritat que quan ens ajuntem els 2 palilleros, la llàstima es que encara no disposem de conta quilòmetres als esquís, perquè esquiant de bon matí i fins que ens fan fora de les pistes, perquè tanquen, hem fet molts quilòmetres i fent alguna paradeta obligatoria a repostar.

Però avui l'anecdota del dia ha sigut quan hem anat al cotxe per menjar alguna cosa, hi ha resultat que el Xavi ha perdut les claus del cotxe i teniem tot a dins, així que avui ha tocat anar al bar de peu de pistes a menjar. Però això no és tot no teniem claus per tornar a casa, així que el pare del Xavi ha tingut que pujar fins a Port del Comte amb la copia de les claus, resumint que quin dia més genial d'esquí, però a la vegada una mica pessat estar-nos esperant fins que arribés el para del Xavi amb les claus. Hem arribat bastant més tard del habitual a casa.




No hay comentarios: